Ca sa nu ma mai ascund dupa deget, de un an si jumatate, de cand Drincec a "sfintit" apele raului Cris impreuna cu un asa-zis episcop[mincinos, fals] greco-catolic si de un an, de cand Corneanu s-a "impartasit" la aceiasi asa-zisi crestini [falsi crestini, greco-catolici], am inteles ca politica BOR care tinde spre unirea cu asa-zisii crestini "catolici" este o politica de massa, nu o politica izolata a catorva ierarhi din BOR, care din punctul meu de vedere nu poate decat sa conduca sufletele credinciosilor ramasi in comuniune cu conducerea eretica a BOR decat spre pierzanie [fapt confirmat de Canonul 15 al Sinodului Local I-II Constantinopol, cititi in acest sens situl
www.canoaneortodoxe.net]. Faptul ma face sa fiu de asemenea increzator ca erezia a cuprins BOR fara putinta de scapare. Incepand de la momentul impartasirii "IPS" Corneanu cu vinul care inchipuie sangele lui Lucifer, baut din potirul greco-catolic, cred ca BOR este oficial in erezie. Pana atunci, dupa parerea mea si inca a multora se gasea doar intr-o schisma fata de Ortodoxia Traditionala, Aceea care trebuie urmata de credinciosii ce nu accepta innoiri de nici o culoare in credinta, schisma datorata urmarii sinaxarului "crestin" catolic, inventat de papa Gregorio XIII in 1583. Aceasta [schisma] urmare a calendarului eretic catolic fiind condamnata si data anatemei de Sinoadele Locale de la Constantinopol din 1583, 1587, 1593, 1752, 1848.
De aceea BOR este o institutie eretica fara putinta de indreptare.
Trebuia din punct de vedere personal sa ma fi trezit de mai mult timp si sa o fi parasit, nu numai de un an de zile.
Pentru Fani: daca iti place atat de mult ceea ce tu numesti "ecumenie", eu "ecumenism", vezi cine se afla printre fondatorii Consiliului Mondial al Bisericilor, aceasta cea mai inalta institutie clericala care slujeste scopurile dracesti: familia evreo-americana Rockefeller, care orice este, numai crestina nu, chiar daca oficial se considera protestanta. Ei conduc cercetarile pe plan mondial in vederea implementarii controlului prin cipuri electronice asupra intregii populatii a Terrei.
Cred ca din acest motiv,
the Rockfeller's ar putea fi considerati replicile in viata ale lui Lucifer pe acest plan, al vietii terestre. Niste incornorati terestri...