View Single Post
Vechi 10.06.2009, 16:17:31
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Fany ,tu traiesti in strainatate si relatiile cu cei de alta confesiune te preocupa deoarece ai prieteni printre ei .
Pe de alta parte ,noi fiind in majoritate ortodocsi nu avem de ce sa cautam prietenia cu catolicii sau alte religii deoarece nu este cazul.
Mie imi place sa fac ascultare ,am citit ce scrie parintele Cleopa si ii dau dreptate. Nu avem nici un motiv sa ne imprietenim cu sectantii ,si daca sfintii parinti nu au facut-o ,noi de ce am face-o.Eu ma refer la parintii contemporani cu noi ,vezi par.Arsenie Boca sau par.Cleopa.
(am citit de curand ultima carte cu marturii despre par.Arsenie Boca)
Parintele recomanda pentru mantuire sa implinim ce scrie in cap.5 ,6 si 7 din Evanghelia dupa Matei.
Uite ce mi-a retinut mie atentia aici :
" Sa nu socotiti ca am venit sa stric Legea sau proorocii; n-am venit sa stric, ci sa implinesc.
Caci adevarat zic voua: Inainte de a trece cerul si pamantul, o iota sau o cirta din Lege nu va trece, pana ce se vor face toate.
Deci, cel ce va strica una din aceste porunci, foarte mici, si va invata asa pe oameni, foarte mic se va chema in imparatia cerurilor; iar cel ce va face si va invata, acesta mare se va chema in imparatia cerurilor.
Caci zic voua: Ca de nu va prisosi dreptatea voastra mai mult decat a carturarilor si a fariseilor, nu veti intra in imparatia cerurilor.
Reply With Quote