View Single Post
Vechi 10.06.2009, 16:13:33
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
VAd ca nu stii ca Apocalipsa este a lui Ioan, dar iti dai cu parerea.
Sau tu nu stii sa citesti?

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pai depinde, ca unii zic ca Hristos a vorbit despre cipuri sau Ioan a scris despre ele in Apocalipsa ori nu e asa.
Trebuie facuta diferenta intre invatatura Bisericii si a unora care atitudinile lor se plaseaza in afara ei.

[/quote] Apocalipsa, 13
16. Și ea îi silește pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
18. Aici este înțelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Și numărul ei este șase sute șaizeci și șase.
[/quote]

Si cuvantul "cipusoare", "cipuri", unde este?

Ca incep unii "teologi" sa se joace cu sensul cuvintelor si spun ca "semnul fiarei" AR PUTEA fi un cip implantat, aceasta [SIZE=3]supozitie[/SIZE] capatand ulterior radacini de revelatie in mintea unora, este altceva.

In orice caz, o astfel de pozitie nu justifica opozitia fata de pasaport sau orice act de identitate cu sau fara RFID, "biometric" sau nu.

Dar poate semnul fiarei o sa fie un tatuaj, hai sa anatemizam tatuajele, sa cerem referendum national impotriva tatuajelor, sa-i scoatem din Biserica pe cei care au tatuaje, sa nu-i mai spovedim si sa nu-i mai impartasim (ca asa s-a dat semnal de la Petru Voda), sa nu mai intram in bisericile unde nu se vorbeste impotriva tatuajelor (ca asa zice madam judecator de la Piatra Neamt care o plimba Filotheu prin tara "la marturisit") etc.
Citat:
daca nu esti teolog si nici nu ai citit cat de cat carti de teologie, atunci e mai sanatos sa stai deoparte. Fiecare poate avea o parere, dar sa nu incerce sa o imuna, caci risca sa impuna o idee gresita. Ca in cazul acesta.
Mai exact unde e ideea gresita? Eu nu vad cipusoare in Apocalipsa.
Si vad ca cei care le tii partea exact asta inceara sa faca, sa impuna o idee si pentru unii chiar au reusit.

Citat:
Poate ca inginer sa ne poti spune cum vezi tu din punct de vedere tehnic treaba cu semnul ce se va pune pe mana dreapta sau pe frunte.
Pai ce,s-a dat drumul la "implantarea apocaliptica" iar eu am fost numit responsabil cu partea tehnica si nu am aflat inca?

Citat:
Si nu mai spune "cipusoare", referindu-te la dimensiunile reduse ale cipului, caci tocmai dimensiunea redusa e rezultatul tehnicii, deci nu trebuie minimalizat cipul, nici ca dimensiune, nici ca efect.
Nu-mi apartine. Termenul un citat de la un "mare duhovnic".

Citat:
Se pare ca nu stii destul, devreme ce iti permiti sa vorbesti in felul acesta despre marii duhovnici ai ortodoxiei romanesti. La stiinta mai trebuie si credinta, ceea ce se pare ca lipseste.
Astfel de afirmatii facute la adresa mea nu se cheama atac la persoana pe care tu il invoci de fiecare data cand ti se atraga atentia ca sustii lucruri care nu au legatura cu realitatea?

Asa cum nu exista nici o legatura intre "cipusoare" si "Apocalipsa"?
Reply With Quote