Citat:
În prealabil postat de razvan_m
Atunci, te rog personal ia-l cu duhul blandetii si spune-mi si mie cand il vei putea intoarce din calea ratacirii in care se gaseste momentan. Sper sa se gaseasca numai momentan, caci speranta moare ultima!...
Chiar nu stiu unde vrei sa bati, cata vreme am spus ca nu doresc sa te am intre prieteni, din cauza tendintei tale de a aprecia pozitiv ecumenismul.
|
Nu am citit toate postarile lui Andrei, si nu fac eu pe inchizitia sa judec gradul de erezie al spuselor cuiva. Mie mi s-a parut ca ce a scris de ieri incoace, ca de asta vorbim aici, este foarte destept si adevarat, si in plus foarte bine scris. Faptul ca citeaza un teolog catolic sau ca lauda faptele unor catolici nu are nimic de-a face cu erezia.
Si chiar sa fi scris o mie de erezii, este treaba lui, daca vrei poti sa-l atentionezi, insa mie mi se pare felul in care o faci, atat fata de el cat si fata de altii, necrestin. Sau sa zicem de tip sectant. Sa ma ierti daca te jignesc.
Nu este un tribunal ecleziastic din vremea inchizitiei acest forum. Si nici din vremea noastra.
Am inteles ca nu vrei sa ma ai printre prieteni, dar nu vad ce are asta de-a face cu discutiile de pe forum. Nu e neaparat sa fii prieten cu cineva ca sa discuti civilizat cu el sau sa iti dai cu parerea despre ceea ce scrie.
Incearca te rog sa fii mai obiectiv cand scrii. Am putea evita astfel mesaje 'meta-discurs' si am putea ramane la subiectul discutiei.