Rugăciune pentru ușurarea sufletului,la întristări și tulburări
[COLOR=darkred]Dumnezeule întru numele Tău mântuiește-mă și într-u puterea Ta mă judecă.[/COLOR]
[COLOR=darkred]Dumnezeule ascultă rugăciunea mea;pleacă urechia Ta la glasurile gurii mele.[/COLOR]
[COLOR=darkred]Ia aminte spre mine și mă ascultă,că m-am mâhnit într-u îngrijorarea mea și m-am abătut.[/COLOR]
[COLOR=darkred]Inima mea s-a tulburat într-u mine și frica morții a căzut asupra mea.[/COLOR]
[COLOR=darkred]Temere și cutremur a venit peste mine și întunericul m-a acoperit.[/COLOR]
[COLOR=darkred]Doamne,Dumnezeul mântuirii mele,ziua am srtigat și noaptea înaintea Ta.[/COLOR]
[COLOR=darkred]Să ajungă până la Tine rugăciunea mea;că s-au umplut de rele sufletul meu și viața mea de iad s-a apropiat![/COLOR]
[COLOR=darkred]Miluește-mă Doamne că neputincios sunt! Vindecă-mă că s-a tulburat foarte sufletul meu.[/COLOR]
[COLOR=darkred]În toate nopțile îmi stropesc patul meu cu lacrimile mele și în ele îmi scald așternutul.[/COLOR]
[COLOR=darkred]Pentru ce ești mâhnit suflete al meu și pentru ce mă tulburi?[/COLOR]
[COLOR=darkred]Nădăjduiește spre Dumnezeu și mă voi mărturisi Lui,mântuirea feței mele și Dumnezeul meu.[/COLOR]
[COLOR=darkred]Domnul este luminarea mea și mântuitorul meu de cine mă voi teme?[/COLOR]
[COLOR=darkred]Domnul este sprijinitorul vieții mele de cine mă voi înfricoșa?[/COLOR]
[COLOR=darkred]Iubite-voi Doamne virtutea mea![/COLOR]
[COLOR=darkred]Domnul este întărirea mea și scăparea mea și izbăvitorul meu [/COLOR]
[COLOR=darkred]Dumnezeu este ajutorul meu și voi nădăjdui într-u Dânsul.[/COLOR]
[COLOR=darkred]Apărătorul meu și puterea mântuirii mele și sprijinitorul meu.Amin.[/COLOR]
|