View Single Post
Vechi 09.06.2009, 17:25:48
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Am urmarit si eu aseara interviul cu Pr. Papacioc si nu mi se pare deloc confuzionat, precum spui, ci vorbeste chiar la obiect.
Singurii confuzionati in privinta adevaratei fete a ecumenismului, sunt unii useri de pe acest forum, care nu inteleg, din lipsa de documentatie, despre ce e vorba si ce uramri are acesta.
Este precum ai spus si tu odata: oricite dovezi s-ar aduce fiecare vede si crede ce vrea el.
Este bine cunoscut fenomenul in care doi sau trei martori al aceluiasi eveniment vad complet alte scenarii asa si noi cu Par Papacioc, pe careil pretuiesc mult, dar nu pentru abureala in care-l baga fanaticii antiecumenisti(care de fapt ei sunt cei care aduc dezbinare si nici macar nu stiu, dupa principiul contra-spionajului, dar din nou asta este un alt concept dificil si alunecos greu de depistat de generatia "democrateii" formati la MacDonald dupa 89 asa cum sunt tinereii cu microfoane care se duc fuguta la toti duhovnicii celebrii si duc pe buze toate balivernele ca sa fie RE-declarate si RE-"confirmate" de ei. Astia o data nu au pus mina pe o lopata sau sa munceasca din greu.
Se agata de "casatorii albe" si nu fac copii ca este prea greu, stau ascunsi dupa vreo mantie episcopala pe la mitropolii la vre-un birou caldut minastiresc de oras si latra satui din spatele lor nestiind ce fac aducind la inaintare sperietoarea ecumenismului.

Apropo de perceptii diferite are Akira Kurosawa(nu stiu cum se scrie in japoneza sau in saxona:))) un film celebru apropo de acest fapt si se numeste:
RASHMON - un film de referinta
Reply With Quote