Citat:
Īn prealabil postat de Fani71
In rest, ai si tu dreptate, vorbesc si 'ecumenistii' destul de urat uneori si se duc discutii tare aprige pe aici. Si eu m-am mai enervat. Tare as vrea sa devenim toti mai pasnici.
Eu insa mai mult in principiu vorbeam, de cum vorbim cu cei de alte confesiuni. Si cred ca la asta se referea si andreicozia cu comparatia lui cu vanzatoarea de la Unirea.
|
Da, Fani, se duc discutii aprige, caci acestea sunt parte din razboiul nevazut.
Eu nu-mi pot imagina pe niciunul dintre colegi vorbind altfel decat frumos cu altii de alte religii, si asta pentru ca nu avem de ce sa ne batem capul cu ei; relatii cordiala si atat. Dar altceva e cu ortodocsii: lor trebuie sa le spunem adevarul, altfel vom fi acuzati de complicitate. mai sunt si cei, care intra si citesc lucruri neadevarate si se smintesc, si la ei trebuie sa ne gandim, nu la mandria noastra ranita. Intrucat nu exista moderatori pe acest forum, suntem obligati a corecta greselile flagrante.
Chiar mi-e dor de perioada de inceput pe forum, cand discutiile erau constructive si oamenii dornici sa dea si sa primesca. Si acum mai sunt topicuri, care amintesc de acea perioada, dar din pacate sunt f rare. Dar, deoarece e vreme de razboi, caci pacea lumii a fost luata, atunci sa ne aparam credinta si sa rezistam. "Aici e rabdarea sfintilor", se spune.