Citat:
Īn prealabil postat de monica.miholca
Serios, Razvan, acest limbaj nu e potrivit nici unui crestin; vezi, de aceea spun ceilalti ca antiecumenistii sunt plini de ura!
|
Chiar in acest scop, Monica, am folosit limbajul dur: de a nu accepta in apropierea mea nici un ecumenist sau nici o persoana pe care o banuiesc de asa ceva; avand in apropierea mea ecumenisti, am o data cu ei prin preajma si virusul acestei boli cumplite cu care oricand m-as putea molipsi.
Mai bine fara prieteni, decat cu prieteni ecumenisti care sa ma imbrobodeasca cu erezia lor si sa ma atraga spre ea.
Iar cum pe Fani o banuiesc de sustinere a ecumenismului, am aplicat in consecinta strategia expusa si in cazul ei si o voi aplica in cazul oricui ar incerca sa imi impuna idei ecumeniste, caci in adevarul de credinta pluralitatea de idei asa cum e ea vazuta in democratie nu poate duce decat spre O EREZIE SAU ALTA. Nu sunt de acord cu aplicarea democratiei asupra adevarului de credinta, acesta neputand face obiectul nici unei negocieri politice sau de alta natura.