View Single Post
Vechi 09.06.2009, 00:24:42
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Nu stim cum va purtati cu ceilalti oameni, dar vedem cum va purtati, unii dintre voi, pe forum, si asta criticam eu. Judec omul dupa cum vorbeste, poate gresit, dar alte criterii nu am, necunoscandu-l. Oricum aici e vorba de o chestie de princippiu si nu de persoane. Am cunoscut in viata reala antyiecumenisti care dadeau cu bata si fara sa puna mana pe tastatura.

De altfel, nu e vorba de judecat aici, de vorba de folosirea unui ton civilizat.

Or uite cum scrie prietenul razvan aici:

"Pentru toti habotnicii iresponsabili si ecumenisti, care nu se pot desprinde de sincretismul lor de 1000 de ori dracesc, lasand la o parte orice urma de politete pe care oricum, nu o meritati, datorita incapatinarii voastre de a va agata de o doctrina de esenta eminamente bolsevica:"

si dai-i si da-i... poate citi oricine aici.

Pai daca Razvan vorbeste asa cu noi aici pe forum, cum o vorbi el in realitate? sau el nu se intalneste niciodata in real life cu persoane cu alte idei decat el? Sta intr-un ghetto stilist ai antiecumenist?
De felul in care vorbeste Razvan in realitate va da socoteala in fata duhovnicului si a lui Dumnezeu, nu a noastra.
Vrei sa-ti dau si eu n exemple de cum vorbesc ecumenistii pe acest forum?!?
Cred ca toti trebuie sa ne controlam putin cand scriem.
Sa nu uitam ca mandria ne joaca feste si ne pune sa scriem ce nu trebuie, cuvinte pentru care vom da socoteala.
Singurul lucru care ne obliga, e Adevarul; pe acesta sa-l respectam si sa-l aparam, chiar cu pretul vietii.

Sunt unii care isi permit sa vorbeasca urat, nu despre noi, ci despre unii preoti, care si-au dedicat viata credintei lor in Iisus Hristos, si care au facut inchisoare pentru adevar. Astazi ei marturisec adevarul despre ecumenism si sunt jigniti din acest motiv. Acest lucru mi se pare inadmisibil; nu mai exista respect. Iar noi ne plangem de mandria nostra este lezata...
Oare si cei, care sunt de partea ecumenismului, sunt tot oameni a caror credinta a fost testata prin suferinta in inchisoare?!?
Reply With Quote