Citat:
Īn prealabil postat de Violeta
Oare imi poate reda cineva speranta ca voi gasi baiatul potrivit-crestinul potrivit-jumatatea mea?Ca eu tot astept de ceva vreme...:(...mi s- spus sa am incredere in Dumnezeu ca mi-l va da la momentul oportun.O.k.,dar intre timp sunt diversi paraziti de care te poti atasa si e atat de greu sa-ti pastrezi curatia sufleteasca si trupeasca...Si sa-mi spuna cineva-oricine-ca nu-ti vine greu cand vezi atatea cupluri de sarbatori!
|
draga mea eu sunt o femeie casatorita de 15 ani!!! am doi copii si un sot bun dar uenori simt nevoia sa fiu singura (mai ales in momentele de rugaciune) am o familie extraordinara si totusi mai exista dorinta de singuratate..cum sa-ti explic..sunt cilpe cand in inima mea este ceva de genul INTRE MINE SI HRISTOS asta probabil pt ca nu am puterea sa imi constuiesc acea sihastrie chiar in inima mwea..inca il mai caut pe Hristos inafara mea desi el este chiar inalauntrul meu...ce legatura are asta cu prob ta?? ei bine am vrut sa-ti spun ca poti fi singur cu familia langa tine sau poti fi cu o multime de oamnei desi esti singur...sa stii ca nici viata de fam nu e prea usoara deci nu plange va veni vremea....si apoi draga mea prietena si sora in Domnul nu cere baiat bun cere baiat care sa-ti ajute la Mantuire!!!! pt ca de multe ori cu o cruce mai grea ne mantuim mai usor......nu cauta baiatul potrivit pt ca nici tu nu stii ce e potrivit pt tine cre MAICA DOMNULUI DA-MI CE IMI ESTE DE FOLOS ATAT SI EA CA O MAMA IUBITOARE ITI VA DA......CREDE-MA....cu respect si dragoste frateasca jeny