View Single Post
Vechi 08.06.2009, 19:21:47
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de razvan_m Vezi mesajul
Niciodata catolicii nu fac/nu vor face fapte bune decat in baza unor calcule meschine.
Aceasta, iarta-ma, este o afirmatie gratuita, fara nici o baza reala, si total neadevarat.
Nu stiu cati catolici cunoisti tu personal, dar eu cunosc cu duiumul, si cunosc multi absolut sinceri si care facfapte caritative pana la uitarea de sine.

Citat:
În prealabil postat de razvan_m Vezi mesajul
Si dupa cum am spus, ECUMENISMUL inseamna la nivelul spiritualitatii ortodoxe COMUNISM, o adevarata otrava, pe care daca tu, Fani si altii nu o simtiti si nu vreti sa va departati de ea, e pur si simplu problema voastra.
Pai bine, tu spui asta, care ziceai ca metodele comuniste de luare a puterii cu japca trebuie sa ne fie model pentru 'punerea piciorului in prag' in fata ereticilor??

Adevaratul ecumenism, dialogul ecumenic sincer, nu are nimic de-a face cu comunismul.
Comunismul este o doctrina utopica, si care a dus la o societate intr-adevar de inspiratie diabolica.

V-am tot zis ca nu exista 'ecumenism' - cu ism. Cum nu exista nici ortodoxism. daca vreti, ecumenie... Nu exista inca cuvantul dar ar trebui inventat.