View Single Post
Vechi 08.06.2009, 18:53:17
razvan_m
Guest

Implicit

Pentru ca nu "simti" nimic in prezenta ereziei, nu o consideri erezie, Andrei. Nedistingand erezia de adevar, poti cadea cu f. mare usurinta in ea fara ca tu sa-ti dai seama, ca in exemplele in care ii aperi pe catolici impingand totul la extrem cu nu mai stiu care anume fapte bune facute de catolici si pe care ortodocsii nu le-ar face niciodata. NU UITA, CATOLICII AU IN PRIMUL RAND O ANUMITA DOZA DE VICLENIE pe care au capatat-o in urma departarii de Adevar, de CuvaNTUL ADEVARULUI CARE ESTE DOMNUL IISUS HRISTOS, ACELASI IERI, AZI SI IN VEAC. Niciodata catolicii nu fac/nu vor face fapte bune decat in baza unor calcule meschine.
Si dupa cum am spus, ECUMENISMUL inseamna la nivelul spiritualitatii ortodoxe COMUNISM, o adevarata otrava, pe care daca tu, Fani si altii nu o simtiti si nu vreti sa va departati de ea, e pur si simplu problema voastra. Nu-i datoria mea sau a altor ortodocsi sa conving pe cei molipsiti de oarecare eres ca sunt intr-adevar asa, e pur si simplu datoria lor sa recunoasca ca au cazut in ratacire dupa care sa revina la credinta adevarata. Deci, din punctul meu de vedere n-am nevoie de ecumenism ca sa conving de nimic pe nimeni. Ecumenismul este ciuma religiilor, este Biserica Sincretista a Satanei, si daca il imbratisez ma poate oricand molipsi si duce spre moarte sufleteasca. Ecumenismul are ca idol un fals dumnezeu, care indiferent cum ar fi numit de adeptii lui, in realitate este seful diavolilor - Lucifer.
Reply With Quote