Ca inginer electronist iti pot spune urmatoarele: Antena respectiva care emite pe 900 de megaherti si pe 1.9 gigagaherti cu o putere suficient de mare, nu prea te afecteaza decat astfel:
- pentru inceput, la o expunere mai indelungata (de cateva luni), nu vei mai putea avea copii decat daca vecinii din celalat colt al strazii te ajuta.
- cat despre baietelul tau.. s-ar putea sa aiba urmasi... prin clonare, daca mai stai acolo multa vreme.
- probabil ca ti-ai luat deja bilet de ordine pentru chimioterapie, pentru ca s-ar putea sa te trezesti cu vreo metastaza. (Nu se stie exact unde). Cat despre familia ta.. Doamne ajuta.
- Si tinand cont ca locuiesti la etajul 8, cred ca inca inainte de a scrie eu vreun "c" cuiva din familia ta, i-au plecat ceva celule cancerigene dintr-un ganglion limfatic, la plimbare, prin organism.
Prea dur.. dar asta e realitatea.
Cei ce pun aceste antene (si nu ma refer la cei care le monteaza), stiu foarte bine efectele pe termen mediu ale influentei radiatiei de microunde asupra oamenilor, dar mizeaza pe ideea ca: lasa-i ca ei "nu stie", "e prosti".
|