View Single Post
Vechi 04.06.2009, 19:48:10
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Cristi eu admir tare mult sinceritatea ta și nu numai dar, te rog tare mult să intri în situl personal a lui Scrable și apoi mai vorbim.Vezi că mai spre sfârșitul postărilor de pe acesta are un "șou"gen Cronica cârcotașilor în care...dar nu vreau să-ți spun totul poți vedea singur.
Draga mea Dorina, chiar nu ma intereseaza un astfel de site. Cate mi-a scris in direct sau indirect , inclusiv pe privat , acest copil nevinovat, te-ai ingrozi. Efectiv nu ma intereseaza , si-mi displac barfele, calomniile si rautatiile infantile si gratuite. Cate injuraturi si amenintari am primit, draga Dorina, nu am eu fire de par pe cap. Noaptea in direct pe forum, de la tot felul de useri noi, pe privat, am primit cu sacul : acuzatii, insulte si cate si mai cate. Sunt oameni efectiv bolnavi, draga Dorina. Sunt de plans si fata de acestia , noi suntem neputincisi . Nu putem decat sa ne rugam pentru ei sau sa-i ignoram. Deci carcotelile si smintelile lor le IGNOR efectiv. Poate sa ma injure si de parinti, sa puna in carca mea orice vor ei, eu sunt acelasi ca acum si ca in urma cu trei ani cand am venit pe acest SITE ORTODOX minunat si voi ramane la fel pana in ultima clipa, avand constinta impacata , iar de pe acest forum voi pleca in clipa mortii, spre exasperarea unora din vrajmasii mei, si voi fi prezent aici din ce in ce mai mult. Asa ca draga Dorina , dau tuturor IGNOR la : calomnii, carcoteli, barfa, injuraturi, amenintari . DOAMNE AJUTA