View Single Post
Vechi 04.06.2009, 14:21:18
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Trandafir_Alb Vezi mesajul
Care-i problema? Hmmm.....
In lege scrie asa:
- " dispozitiv medical - bla bla - folosit pentru om in scop de: diagnosticare, prevenire, monitorizare, tratament sau ameliorare a unei afectiuni". Pai stai asa, exista 100000 de boli, cipul asta ma fereste de ele (prevenire)?? Am o raceala, de cand il intereseaza pe medicul meu de familie (sa zicem ca el ma monitorizeaza) in ce stadiu sunt cu raceala (monitorizare)? Am deja cancer, vine un cip si ma vindeca sau mai distruge din celulele canceroase (tratament si ameliorare)? Daca-mi spui ca da, pe cuvant ca nu te cred.
Uite cum isi arata coltzii paranoia cipului, chiar in ceea ce scrii.
Dar unde scrie ca dispozitiv medical = musai cip ???

Si unde scrie in randurile de mai sus ca astfel de dispozitive sunt menite a-ti trata tie raceala sau cancerul?

Ce este mai sus este o definitie generica ca imaginatia ta probabil nu face fatza in a gasi niste exemple rezonabile (decat cipul care te obsedeaza) este problema ta.

Dar zic mai bine sa intrebi un medic ca sa vii cu picioarele pe pamant.
Ca pe mine oricum nu m-ai crede.

Dar poate nici pe el nu l-ai crede ci doar un calugar si musai sa fie de la Petru Voda, acolo este autoritatea ultima in materie de cipuri si dispozitive medicale implantabile.
Sau pe Mihai Rapcea (MISA+Noua Dreapta) ca si el e mare guru in materie de dispozitive medicale implantabile.

Citat:
- "diagnosticare, monitorizare, tratament, ameliorare sau compensare a unei leziuni ori a unui handicap". Toate astea le face un cip? Sa fim seriosi...
Exact ce ziceam mai sus. Obsesia cipului..

[SIZE=3]Dar de proteze ai auzit?
[/SIZE]
Citat:
- "investigare, inlocuire sau modificare a anatomiei ori a unui proces fiziologic". Inlocuire ?? Un cip pentru un rinichi?
[SIZE=3]De pacemaker, inima artificiala, ai auzit?
[/SIZE]

Citat:
- "control al conceptiei". Asta a pus capac!
Pai sigur, cineva care traieste in evul mediul al paranoii apocaliptice n-a auzit in viata lui de sterilet..
Doar de cipuri.

Citat:
- "dispozitiv medical activ – orice dispozitiv medical a carui functionare se bazeaza pe o sursa de energie electrica sau pe orice sursa de putere, alta decat aceea generata direct de organismul uman sau de gravitatie". Sursa de energie electrica exterioara...nu esti cuminte, se apasa pe butonul de shut down, nu?
Daca ai o imaginatie asa bogata..sigur ca orice e posibil.

Eu iti zic sa vezi cu ce se mananca un pacemarker de exemplu:
http://en.wikipedia.org/wiki/Artificial_pacemaker

[quote ]Scuza-mi limbajul deloc profesionist, dar oricate legi s-ar mai adopta in acest sens, oricati termeni medicali s-ar folosi ca sa fie convins omul ca "e ceva serios dom'le, ia uita-te unde-a ajuns tehnologia asta", tot degeaba, nu as gasi utilitatea unui astfel de cip nici in 1000 de ani si m-am exprimat ca atare [/quote]

Limbajul se poate scuza, gandirea nu.

Dupa cum prea bine se vede, nu sunteti decat masa de manevra, e de ajuns sa urle un isteric si va isterizati si voi cot la cot cu el.

Si cred ca asta ti-ar putea fi spre ajutor si dez-dezinformare.
http://en.wikipedia.org/wiki/Medical_device

Citat:
De legatura dintre Biblie/Apocalipsa si un astfel de element de monitorizare nu mai pomenesc ca o stii deja.
Care este legatura din capul celor ca tine, o stiu, este destul de vizibila.
Care este in realiate, asta e problema, ca astea doua nu se prea suprapun.
Reply With Quote