View Single Post
Vechi 04.06.2009, 13:01:45
topcat
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Agkelos Vezi mesajul
O premisa falsa duce la o concluzie falsa. Deci posibilitatea sa afirmi ceva ce nu crezi am eliminat-o pentru ca nu si-ar avea sensul. Pentru ca o discutie sa fie productiva trebuie sa fie clara, concisa, cu cartile pe fata, nu impregnata cu posibilitati care nu le crede nimeni si premise false.
Pentru a vedea ca o premisa este falsa trebuie mai intii sa o enunti, sa faci un rationament, sa ajungi la o concluzie care se dovedeste a fi falsa.

Citat:
Gresesti. Orice preot i se poate lua dreptul de a profesa, exact ca in cazul medicilor. Nu doar Dumnezeu judeca preotii ci si Biserica. Esti dezinformat.
Ei, aici ar trebui sa te intelegi cu confratii tai, care cred altceva http://www.crestinortodox.ro/forum/s...5&postcount=15

Citat:
Pentru ca un dialog sa fie productiv trebuie gasite punctele comune. Daca nu se gasesc punctele comune nu exista un dialog ci doar o confruntare de teorii. Eu vreau sa discut cu tine, deci prefer sa etichetez lucrurile asa cum consideri tu daca nu am nimic de pierdut ca sa avem un subiect comun pe care sa discutam. Ti se pare gresit? Daca da, pot lua ca si tine atitudinea "Mi se rupe de ce spui, eu o tin doar pe a mea!" doar ca in cazul asta dialogul nu ar mai fi unul constructiv.
Nu vad legatura intre ce ai zis tu si ce am zis eu

Citat:
Credincioasa cu numele sau cu fiinta? Credinciosi cu numele sunt multi, dar crestini sunt putini. Daca vrei sa vezi adevarul deschide-ti ochii, nu ii baga pe toti in aceeasi oala pentru ca poti trage concluzii foarte ciudate
In nici un caz nu sint atei.
Habar n-am in ce cred ei cind se declara credinciosi ortodocsi. Voi poate stiti mai bine.

Citat:
As putea, dar care ar fi rostul?
Acelasi cu al asa-zisei glume pe care ai facut-o ceva mai devreme.
Ma gindesc ca tu probabil stii
Reply With Quote