View Single Post
Vechi 04.06.2009, 09:18:31
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Și nici nu ai să înțelegi vreodat, pentru că eul din tine refuză , un eu răzvrătit , ce colcăie în minciună. Ești complet rupt de realitate, trăiești intr o lume creată de tine. Tu cauți în permanență confirmarea atitudinilor tale și îi consideri "prieteni" nu pe cei ce te critică , ci pe persoanele care îți aprobă atitudinile tale . Privind această logică , Sfântul Pavel avertizează că va veni vremea când oamenii nu vor mai accepta învățătura Bisericii, ci vor alcătui propriul cod moral, ca protecție a patimilor umanității căzute. Tu oare îți recunoști neputința, nimicimea ta ? Vezi , aici se separă gândirea și atitudinea dintre un creștin și un ateu. Vorbim , dragul meu pe două limbi diferite. . .
Care minciuna? Ca exista calutul roz?
Cine isi justifica imoralitatea? Nu voi, care dati vina pe Adam si Eva?
Dar oamenii, cu totii, si-au alcatuit propriul cod moral, altfel chiar mi-ar fi frica sa imi duc copilul la biserica, sa nu cumva sa rida de popa si sa-i dea careva in cap.
Ce inseamna neputinta si nimicime? Sa stai ca un pustnic de frica sa nu incalci vreo lege absurda? Sa iti fie frica sa gindesti, ca nu cumva sa superi o presupusa entitate superioara? Sa deschizi un topic cu intrebarea "e bine (crestineste) sa vinzi apa?" fara sa iti spui ca deja, de cind ai pus intrebarea, raspunsul e in tine?
Reply With Quote