Citat:
În prealabil postat de anna21
Locuiesc in sua. Nu stiu care este situatia pe toata tara, dar in statul in care stau eu legarea trompelor uterine este alegerea nr. 1 a femeilor care nu vor copii.. este la fel de banala ca o extractie dentara. Nu am nici o pb medicala. (Si da, o recomanda, mai fac si ei un ban. Nu glumesc)
|
Pai nu mi se pare o idee asa de rea daca decizi ca nu mai vrei copii. Adica de ce sa bagi chimicale in tine sau sa ai grija de prezervativ, sau sa numeri zile, sa iei temperatura, cand poti sa eviti toate problemele astea. Si foarte eficienta daca familia are unele tare genetice pe care nu vrea sa le transmita mai departe, sau nasc copiii cu probleme mari de sanatate fizica si mintala...
Probabil ca daca le spui ca mai vrei copiii nu te forteaza nimeni sa te sterilizezi. :D Ideea este ca ei vor sa previna o sarcina imediat dupa nastere -- e rau si pentru mama, si pentru copilul nascut si pentru cel nenascut. Ei insista atat de mult pe alegera unei metode contraceptive eficiente fiindca stiu foarte bine ca nimeni nu o sa tina abstinenta pana ce cel mic e intarcat.