Citat:
În prealabil postat de razvan_m
Hai, ca deja incepeti sa ma plictisiti din plin cu ecumenismul vostru.
|
Asta e un thread despre argumente pentru dialogul ecumenic. Daca esti impotriva lui, nu scrie la el si nu citi, si atunci n-o sa te mai plictisim, razvan.
Citat:
Daca tot il considerati asa de bun si apreciati ca si la catolici, protestanti, anglicani exista mantuire ca si in Ortodoxie, de ce nu treceti voi cei care faceti atata propaganda desantata ecumenismului la una dintrea aceste denominatiuni asa-zis crestine si sa lasati Ortodoxia sa se dezvolte in afara lui, asa cum si trebuie...
|
OK, deci facem propaganda desantata.. retin expresia :o)
Eu incerc doar sa vorbesc despre aspectele pozitive. Nu fac nici o propaganda. Cate linkuri v-am trimis eu de ex.?
Alin a spus ca el nici nu este ecumenist ci il deranjeaza doar antiecumenismul care duce la neascultarea ierarhilor si destabilizarea Bisericii mult mai grava decat din cauza ecumenismului.
Daca unii orrtodocsi canonici neocalendaristi sunt antiecumenisti, asta nu mi e pare un argument. Cunosc altii care sunt pentru.
Citat:
Daca si acum mai aveti tupeul sa spuneti ca (....), atunci chiar sunteti dusi rau de tot, fara nici o speranta de indreptare din partea voastra.
|
De ce nu vrei sa incerci sa comunici intr-un feml mai neagresiv, razvan? Nu e prima oara de altfel... Eu chiar nu mai am nici un chef sa discut cu tine, pe tonul asta.