Citat:
În prealabil postat de razvan_m
[font=georgia][font=georgia]Mai sustii inca si acum cum ca ecumenismul poate duce la ceva bun? Daca da, atunci inseamna ori ca esti o fanatica marxista ori ca in calitate de reprezentanta a masoneriei vrei sa bagi cu de-a sila pe gat credinciosilor ortodocsi pe care ii consideri the stupid people niscai idei marxiste utopice pentru a-i indrepta intr-o anume cale care nu poate duce decat spre iad cale pavata cu nici nu stii tu cat de multe bune intentii, Fani71!
|
Eu cred ca atat tu, cat si caesar, imi acodrdai mult mai multa importanta decat merit, ceea ca ma amuza. Va asigur pe amandoi ca nu sunt agenta nici francmasoana, nici catolica, nici de la kgb. Sunt puirs si simplu un 'user' (mai bine zis o userita), cum ai zis tu in alt mesaj.
Vezi ce scrie naephius... Chiare daca si-ar fi bagat masonii si marxistii coada la un moment dat, nu inseamna ca asta e ecumenismul si ca e creatia lor.
De altfel nu sunt convinsa de ce zici. Nu cred ca francmasonii si marxistii au inventat si au purtat miscarea ecumenica de care vorbesc eu. Ce dovedste acest citat? Este o parere a cuiva.
In timpoul comunismului, ecumenismul era rau vazut - ca ducea la contacte internationale nedorite.