Citat:
În prealabil postat de razvan_m
Cata vreme vezi care sunt roadele ecumenismului, mai degraba abtine-te dre la orice "pr4opovaduire: cu ajutorul ecumenismului si vezi-ti de mantuirea personala, Hector, nu cauta sa-i mantuiesti pe altii inainte de a fi lepadat complet pacatul de la tine. Ce fel de doctor vei fi, Hector, acelor eretici, daca esti si tu bolnav??? "Vindeca-te intai pe tine, doctore si dupa aceea cauta a-i vindeca pe altii!" - citat din Patericul Egiptean. Nu intai sa-i vindecam pe altii si abia la sfarsit pe noi, dupa cum suna mesajul tau si al lui Fani71, ci intai ne vindecam pe noi si dupa aceea vom cauta a-i vindeca si pe altii - vad ca nu vreti de niciun chip sa intelegeti acest fapt - ca si voi sunteti plini de pacate, iar inainte de a incerca a-i despatimi pe altii, despatimiti-va intai pe voi si lasati ecumenismul celor care l-au inventat - slujitorilor satanei, caci ai lui Dumnezeu nu pot fi...altfel va veti face una cu acei slujitori diavolesti.
|
Omule,
EU nu am spus ca vreu a fac apostolat, sau ca as fi vrednic sa fiu apostol, sau propovaduitor, dar altii SUNT! oameni contemporani cu noi, misionari. Mai ales in Asia si Africa. Citeste numai ce misionarism grozav a facut fostul Patriarh Petru al Alexandriei.
Eu nu, dar altul da!
Citeste despre par Daniel Byantoro si despre alti misionari contemporani! Citeste despre misionarismul din Filipine si SE Asia.