Citat:
Īn prealabil postat de Fani71
Corneliu, cred ca raspunsul la asta l-a dat foarte bine Hector!
As mai adauga:
Una nu exclude pe alta! (trairea si smerirea, si punerea intrebarilor si participarea la dialog, daca putem, sau macat sprijinirea lui sau macar necriticarea lui inversunata)
Si: suntem obligati sa ne punem aceste intrebari, mai ales noi cei care traim printre neortodocsi. Altfel ne-am inchide frumos intr-un ghetou pe aici.
Inzsa si in tarile majoritar ortodoxe suntem obligati sa le punem, pt ca si acolo sunt oameni de alte confesiuni chiar daca in minoritate, si lumea nu mai este inchisa cum a fost, existza internet, avioane, televizor..
Nu putem trai ca si cum numai noi am exista pe fata pamantului.
|
Ba exact asa trebuie sa traiesti, pana te vei despatimi complet. Abia apoi vei putea proopovadui si ereticilor asa-zisi crestini. Nu asa se spune in Patericul Egiptean : "Vindeca-te intai pe tine doctore si abia apoi si pe altii!".
Sau cumva vrei sa adaptezi religia mijloacelor moderne de telecomunicatii din vremurile noastre? Chiar nu merge, ar insemna "modernizarea" religiei, ceea ce vor in fapt si toate gloabele masone, sioniste si satanice de pe fata pamantului, ci ESTE STRICT NECESAR CA ACESTE MIJLOACE MODERNE SA SE ADAPTEZE SCOPULUI RELIGIEI - MANTUIREA CAT MAI MULTOR SUFLETE, repet: nu religia se adapteaza internetului, ci invers: internetul se va adapta telurilor religiei.