Subiect: Despre avort...
View Single Post
Vechi 31.05.2009, 14:55:13
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Ti s-a mai spus: încearca sa accepti ca e posibil ca unii dintre cei necasatoriti / fara viata sexuala sa înteleaga problemele legate de sex mai bine decât cei implicati în viata sexuala. De ce ramâi fixata la prejudecati?

Viata sexuala nu trebuie sa fie o lasare în voia placerilor ci o cruce a abstinentei combinata cu momentele de unire trupeasca. Si nu numai viata sexuala ci totul în viata noastra trebuie sa fie rugaciune, slujire a lui Dumnezeu.
Nu prea vad cum si nu pare deloc logic...alta este sa-si faca o parere si cu totul altceva sa stie despre ce este vorba si astfel sa emita un sfat pentru a fi luat de bun.
Si eu am stat fata mare mult timp dupa varsta de 20 de ani, imi faceam cumva pareri despre acest aspect, dar nu pot spune ca eram in stare sa dau sfaturi concrete. Si, bine-nteles, aveam prjudecati atunci, mai malt decat am acum in aceasta priviinta. Deci, din experienta ar trebui sa realizam care nu sunt limitele si care ne sunt pripritatile, in nici un caz nu putem da sfaturi absolut neavizate, mai ales atunci cand noi intelegem aceste lucruri doar la nivel imaginar si nu concret.
Nu am folosit niciodata anticonceptionale si nici alta sursa chimica de contraceptie...dar, aceasta nu inseamna ca sunt mai vrednica sa-i judec pe cei care le folosesc.
Traditie, crede-ma, cand ai sa ai o viata de familie, o viata sexuala ai sa te intorci la toate aceste conceptii, in amintirea lor si ai sa-ti dai seama ce subiectiv ai fost....dar, ma indoiesc sa obtii asa ceva, cu o astfel de consideratie deplorabila fata de familie si perpetuare.