Citat:
Īn prealabil postat de AlinB
The Mighty Microcip!
Crestinismul nu se mai ia la tranta cu ne-credinta si imoralitatea ci cu codul de bare, numerologia si electronica.
|
Mi-as dori sa nu-L suparam prea mult pe Dumnezeu. Sunt altii care au demonstrat cum stau lucrurile in legatura cu microcipul.
Chiar asa, cine sunt eu sa incomodez lucrarea altora cu parerile mele? Fiind femeie, -- la cratita si-atat!
Prin urmare, daca vrea cineva sa-si puna microcip, n-are decat sa-si puna. Dar n-ar fi bine sa-i invete si pe altii, caci va raspunde si de mantuirea acelora.
Iar crestinismul, din moment ce adopta o atitudine permisiva fata de pasapoartele electronice, adopta o astfel de atitudine si fata de pacat... Ar fi bine sa n-am dreptate...
Si-atunci, intreb si eu, ne mai intereseaza mantuirea sau cine i-a atras in curse pe ierarhi crede ca toti credinciosii ii vor urma fara discernamant, indiferent incotro ar conduce turma? Biserica suntem si noi, simpli credinciosi. Prin parerile noastre demonstram ca EXISTAM, ne informam si gandim, poate cu anumite riscuri, cine stie...
Sa verificam pe cine aparam: pe Hristos sau pe Baraba? Discernamantul e un dar al Duhului Sfant si, daca nu-l avem, trebuie sa citim carti scrise de cei care l-au avut.
Hristos S-a naltat!