View Single Post
Vechi 25.05.2009, 18:37:27
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de dianadi Vezi mesajul
Un obicei la care am renuntat la nunta mea a fost Iertaciunea. Nu stiu dc se practica in toate zonele tarii dar la noi e ceva uzual- in ziua nuntii, inainte de a pleca la Biserica tinerii se aseaza in genunchi in fata parintilor si isi cer iertare....
Mie nu mi-a placut din cauza ca am considerat ca nunta nu e un pacat care il savarsesti si iti ceri iertare ca mergi sa te cununi ci din contra, si in plus iertare am cerut de la parinti inainte de a merge la spovedanie. Dar din cauza ca obiceiul este insotit de mult teatru si circ este foarte popular si iubit si se fac pregatiri speciale pt acest moment--de aceea cand am spus ca nu vreau sa aud de asa ceva mi i-am pus pe toti in cap. Parintii nu au inteles explicatia noastra dar la urma urmei a fost nunta mea si au trebuit sa imi faca pe plac.
Minunat obicei! Eu nu am auzit despre el.Se vede însă că este de mare ajutor celor care au privilegiul de a-l practica. Spun aceasta deoarece, semnătura ta este asemenea acestui obicei pe care însă l-ai generalizat.Foarte frumos!
Reply With Quote