Citat:
În prealabil postat de topcat
Deja au fost facuti pasi importanti.
Oricum, chiar daca omul reuseste sa contruiasca o celula, tot nu va lamuri pe toata lumea :)
|
... eu nu as fi multumit cu aceasta. Tu esti multumit sa stii ca pana in sfarsit nu vei sti adevarul: de ce trandafirul e trandafir iar tu nu esti trandafir? (spre exemplu) sau, cel mai profund: unde te vei duce dupa ce vei muri?
Citat:
probabil microscopul :)
|
[SIZE=1]Microscopul nu este o metoda. Iar daca ai vrut sa spui "analiza la microscop", nici asta nu o pot admite deoarece prin analiza la microscop pot doar colecta date dar nu pot analiza aceste date. Ideea era: ce metoda se foloseste pentru a analiza datele?[/SIZE]
Citat:
Aceste evenimente sau au o incidenta scazuta si nu pot fi repetate sau au fost deja demascate sau nu exista acces la ele
|
... da, diferite motive, dar niste date concrete?
Uite, iti spun ca
icoanele plang; si acest lucru a fost
dovedit stiintific ca icoanele plangeau ori cu lacrimi (umane) ori cu sange (uman) ori cu mir...
Citat:
nici eu nu stiu, dar am o banuiala
|
Ne poti impartasi si noua banuiala ta?
Citat:
poti sa o numesti oricum, daca o lasi sa fie o simpla logica
|
Asa si este, la Dumnezeu toate sunt simple.
Citat:
Ma rog, unii au nevoie intotdeauna de un tatuc care sa stie tot
|
Probabil... de aceea gandesc de multe ori "Dumnezeu stie!" (dar in aceasta simtire sunt mai multe: si faptul ca El vede si stie toate actiunile si simtirile noastre, faptul ca in mana Lui este biciul si cununile, faptul ca El a spus: "Nu judecati...", s.a.)
O intrebare simpla... vrei sa crezi in Dumnezeu?