View Single Post
Vechi 25.05.2009, 08:59:29
2io's Avatar
2io 2io is offline
Member

Data înregistrării: 14.04.2007
Locație: Giessen, D
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Deja au fost facuti pasi importanti.
Oricum, chiar daca omul reuseste sa contruiasca o celula, tot nu va lamuri pe toata lumea :)
... eu nu as fi multumit cu aceasta. Tu esti multumit sa stii ca pana in sfarsit nu vei sti adevarul: de ce trandafirul e trandafir iar tu nu esti trandafir? (spre exemplu) sau, cel mai profund: unde te vei duce dupa ce vei muri?
Citat:
probabil microscopul :)
[SIZE=1]Microscopul nu este o metoda. Iar daca ai vrut sa spui "analiza la microscop", nici asta nu o pot admite deoarece prin analiza la microscop pot doar colecta date dar nu pot analiza aceste date. Ideea era: ce metoda se foloseste pentru a analiza datele?[/SIZE]
Citat:
Aceste evenimente sau au o incidenta scazuta si nu pot fi repetate sau au fost deja demascate sau nu exista acces la ele
... da, diferite motive, dar niste date concrete?
Uite, iti spun ca icoanele plang; si acest lucru a fost dovedit stiintific ca icoanele plangeau ori cu lacrimi (umane) ori cu sange (uman) ori cu mir...
Citat:
nici eu nu stiu, dar am o banuiala
Ne poti impartasi si noua banuiala ta?
Citat:
poti sa o numesti oricum, daca o lasi sa fie o simpla logica
Asa si este, la Dumnezeu toate sunt simple.
Citat:
Ma rog, unii au nevoie intotdeauna de un tatuc care sa stie tot
Probabil... de aceea gandesc de multe ori "Dumnezeu stie!" (dar in aceasta simtire sunt mai multe: si faptul ca El vede si stie toate actiunile si simtirile noastre, faptul ca in mana Lui este biciul si cununile, faptul ca El a spus: "Nu judecati...", s.a.)

O intrebare simpla... vrei sa crezi in Dumnezeu?
Reply With Quote