View Single Post
Vechi 25.05.2009, 00:13:48
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
E bine, Fani. Dar in general cand afirmam ceva, sa dovedim ca ne bazam pe ceva citit, de preferinta autori ortodocsi recunoscuti. Suntem si asa invadati e afirmatii fara acoperire si care mai de care ma subiective.
Este adevarat. Am citit mai multe in directia asta, si de asta nu le pot scoate asa repede. Din pacate multe din cartile mele de teologie sunt si in franceza.
Ai vazut ca pana la urma citatele despre asazisa necuratie a femeii le-am gasit (sa le recopiez aici?). Uite, asta ar fi si el un exemplu bun de cum vedeau marii sfinti lucrurile astea, insa parintele Cleopa le indeamna cu asprime pe femeile la ciclu nu numai sa nu se impartaseasca, dar nici sa nu intre in biserica, ba chiar sa iasa daca le vine ciclul in timp ce stau la slujba! (parintele Cleopa a avut calitati multe, ma depaseste cu mult, si nu o sa-l judec eu; insa il consider prea aspru la multe; Poate pentru unii merge, nu zic, dar nu pentru tanarul orasean din zilele noastre; ori si el il cauta pe Dumnezeu de acolo de unde este).
Reply With Quote