View Single Post
Vechi 21.05.2009, 16:52:04
moro.d moro.d is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Hm,draga morod,ma iarta,dar voia cui o faci tu cand vorbesti asa de fratii tai dinaintea lui Dumnezeu?
fratele meu este acela care se afla intru acelasi cuget cu Biserica Ortodoxa si, implicit, primeste toata invatatura preotilor, a Sfintilor Parinti, a Sfintilor Apostoli s.a.m.d. ca fiind invatatura cea adevarata transmisa de Dumnezeu prin ei.
cata vreme acestia NEAGA si nu vor sa accepte nici in ruptul capului ca homosexualitatea este PACAT (impotriva firii !!!!!) inaintea lui Dumnezeu, mi-e greu sa-i numesc pe acestia fratii mei. apropiati (dupa trup) da, dar nu frati (dupa Duh).. insusi Sf Ap Pavel spune sa fim intru acelasi cuget si Duh Sfant, dar acestia nu graiesc in Duh Sfant.

si, mai mult decat atat, incearca... si chiar insista... sa-si impuna mentalitatea si proasta credinta. Sf Ap Ioan spunea "Oricine va veni la voi, si nu va aduce invatatura aceasta, sa nu-l primiti in casa, si sa nu-i ziceti lui "bucura-te". Ca cel ce ii va zice lui "bucura-te", se va face partas faptelor lui celor rele".

si nu in ultimul rand, permite-mi sa am indoieli ca macar 5% din ei mai sunt ortodocsi...
sfintii n-au vorbit niciodata cu blandete despre propovaduitorii minciunii.
cei care se aflau in ratacire din nestiinta sau pt ca asa s-au nascut si asa au crescut sau cine stie din ce alt motiv, erau altfel tratati.
dar pe apostolii minciunii (in cazul nostru, papagalii care ies in strada an de an si cer/ impun romanilor o alta cugetare) ii tratau asa cum se trateaza orice potrivnic dreptei credinte fiindca ei sunt perfect constienti de ceea ce fac.
Reply With Quote