Subiect: Tara mea
View Single Post
Vechi 20.05.2009, 17:57:24
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Adica Dumnezeu ne poate iubi cu toate ca suntem atat de pacatosi, iar noi nu putem iubi tara, pentru ca tot noi nu am ingrijit-o si am dat bir cu fugitii si am plecat in tari straine?!?

Oare cata mandrie ascundem in inima noastra , inclusiv a mea, de consideram ca pentru noi numai ce e mai bun, mai frumos este acceptabil?
Noi nu suntem facuti pentru o tara fara nivel de trai, cu un standard de viata scazut; dar pacate nu ne sfiim sa adunam; nu ne luptam cu ele, si nu le indepartam. Deci dorinta de bine, de nivel de trai tot mai ridicat e in proportie directa cu numarul pacatelor noastre, nu a smereniei noastre.

si asta vazut de la cota 0...
Din nou vad ca folosesti termeni generali, arhietipuri de genul MARET: TARA!!! ce-i aia tara? din perspectiva ta in prezent/ in conditiile jafului si a mitocaniei orasenesti de acum, cind totul este vindut cumparat ingradit cu sirma ghimpata si aparat cu buldogi pe doua picioare si rotweileri

Mai exista posibilitatea ca o vizitezi cu ochelari de cal asa cum o face Vassy/Hartford, saraca, vai de capul ei, care spera sa se intoarca dupa ce iese la pensie, neintelegind ce diferenta uriasa este intre a VIZITA Roamania din civilizatul New Jersey, plecata de la 20 de ani, si a LOCUI in Romania. Stai ca inca nu a facut nici o coada la medicamente de diabetici sau alte nenorociri, nu a incercat sa obtina ceva de la statul roman, nu a buzunarit-o nimeni prin Obor...sa vezi tu atunci cum incepe sa i se intunece imaginea

"ca tot noi nu am ingrijit-o si am dat bir cu fugitii"... tu sigur nu esti la grupa mare? la cit de pueril si lipsit de maturitate suna, Doamne!
Reply With Quote