Eu ma refeream la faptul ca discutile pot fi ceva mai constructive daca nu s-ar folosi termenul "sectari" care dupa parerea mea jigneste, iar daca jignesti pe cineva deja te-ai cam inchis caile de comunicare cu el.
Versetele aduse ca argument de tine sunt extraordinare, dar din pacate daca este sa privim lucrurile asa, totul se imparte la "relegia mea" oricare ar fi aia si "sectari". Adica pentru ortodocsi toti catolici sunt sectari, pentru catolici toti ortodocsi sunt sectari si tot asa.
Acum treaba cu postatul adventistilor, babtistilor, evanghelistilor si cine o-r mai fi ei pe forumul acesta este iarasi discutabila si asta in primul rand pt ca acesta este un forum public in care poate posta si citi oricine doreste si nu este limitat (user name si parola). Iar din cate am vazut eu "ereticii" cum la spui tu, posteaza de fiecare data sau de cele mai multe ori in topicuri deschise de ortodocsi, si mi se pare corect ca ei sa argumenteze sau sa se apere de cele spuse pe forum, am vazut ca cele mai multe topicuri contin referiri la adventisti si sabat.
Eu pana ma voi documenta si voi fi suficient de tare in credinta ii voi numi prieteni si frati.
(P.S Imi poti recomanda te rog o carte despre istoria BOR, in Romania ? Si eventual o carte in care sa mi se explice traditiile bisericii pe diferite zone ale tarii? )
|