heaven, daca-i pupi in dos, n-o sa se uite in gura ta, te asigur.
homosexualii trebuie tratati ca oricare alti pacatosi, nu sa stea Biserica sa se roage de ei sa vina sa-i vindece.
mesajul Bisericii a fost destul de clar si cu siguranta a ajuns la fiecare dintre ei... ca dovada ca unii chiar au apelat la ajutor. iar restul care n-au apelat si nici nu vor, sunt periculosi pt societatea contemporana, dar mai ales pt cele viitoare din simplul motiv ca nu se multumesc in a se limita la intimitatea lor, ci cauta sa se expuna schimband astfel si mentalitatea poporului. ce atitudine sa ai fata de acestia? de-ar mai fi Sf Ier Nicolae printre noi, l-ar da tuturor manifestantilor gay cate o palma precum odinioara lui Arie...
si totusi, Biserica (ma refer atat la fetele bisericesti cat si la mireni) au o atitudine extreeem de pasnica fata de acesti monstri care grabesc venirea apocalipsei.
cei care vor participa la marsul pt familie nu vor protesta impotriva homosexualilor ca persoane, ci impotriva mentalitatii diabolice care practic se impune poporului roman (cred ca stiti de cine sunt sponsorizate marsurile gay). este de netagaduit faptul ca mentalitatea romanilor s-a schimbat (cel putin cu privire la gay) de la prima manifestatie a homosexualilor si pana in prezent... si romanul va continua sa se schimbe si sa ingaduie fel si fel de tampenii impuse de altii de frica sa nu fie aratat cu degetul ("uite romanul!") atunci cand va pleca in Occident.
se incearca inlocuirea coloanei vertebrale, a romanului, cu gelatina. adica demnitatea cu infamia.
Citat:
Daca in mediile rurale s-ar discuta despre mijloace de contraceptie si s-ar face o educatie minima in acest sens,nu am mai vedea atatea avorturi,atatia copii lepadati in tomberoane,haznale,campuri,mame care isi sugruma copiii dupa nastere din disperare ca nu stiu ce sa faca cu ei,toate grozaviile de le vedem pe la stiri.
|
sa nu crezi ca nu au fost incercari.
cunosc personal un baiat care a facut parte dintr-o clasa in care s-a predat educatie sexuala si... stii care a fost rezultatul? i-a bagat in boala pe toti, la propriu. veneau parintii disperati la scoala ca le-au luat-o razna copiii... isi pierdusera orice urma de rusine si incepusera sa se manifeste extrem de neortodox. din cauza asta nu s-a mai continuat.
personal, consider ca o educatie autentica in Duh Sfant ar rezolva o groaza din problemele contemporane.