18.05.2009, 19:29:14
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Anna
De ce nu fac mai multa reclama ca poate unii-s mai comozi si nu merg avizi sa ajute, sa scotoceasca, sa dreaga, sa ajute. Da poate daca vad un afis, ceva isi mai zic: hai sa merg si eu, poate ajut si eu cu ceva. Uite eu de exemplu sunt din categoria asta. Si de fiecare daca cand vad ca se impart pliante pe strada tot sper ca e ceva chemare la voluntariat. In biserica nimeni nu zice nimic, toate zici ca se fac in secret. Eu cred ca foarte multi ar ajuta, dar trebuie incurajati. Sunt multi deprimati pentru ca nimeni n-are nevoie de ei, daca ar da macar din greseala peste activitati sociale sunt sigura ca le-ar creste stima de sine. Ar trebui sa existe si "incurajatori". Uneori oamenii au nevoie doar de un mic impuls din exterior, nu vine intotdeauna de la ei. Ca suntem facuti sa traim in comuniune, vedem pe ala si pe ala ca face, apoi mergem si noi sa vedem.
|
Inainte de toate Ana, mai des pe la Biserică, apoi Ortodoxia nu-i gălăgie și reclamă. De vrei asta, sunt zeci de secte doritoare de noi adepți . Tonul meu va fi foarte aspru pentru cei ce spun ceva și defapt nu spun nimic.