Citat:
În prealabil postat de Geony
Fiecare SECTA isi face istoria proprie avand la baza Istoria Bisericii Universale si Invatatura Sf.Parinti...
Cum "potrivnicul nostru diavolul umbla racnind ca un leu" nu a mai rezistat sa vada omenirea pe calea cea dreapta a adus pe lume si secta adventista ; dupa 1800 de ani ii scoate la iveala , ca pana acum au stat ascunsi , unde???.
Totusi in acesti ani unde au fost...doar n-au trait nici in sihastrii , nici in munti , nici in crapaturile pamantului, nici in vazduh si nici n-au picat din cer...
In general SECTARII nu-si pun intrebarea ca unde au fost pana la intemeierea sectei...citesc Biblia si totusi nu se gandesc la aparitia proorocilor mincinosi...
Sunt chiar atat de incuiati la minte , sau sunt doar niste oameni plini de mandrie?
|
Cuvantul secta mi se pare unul foarte urat, din cate stiu eu secta este o organizatie crestina sau nu, nerecunoscuta de statul roman (asta pt ca traim in romania). Am cautat si am gasit ca atat biserica adventista cat si cea, evanghelica, babtista si penticostala sunt recunoscute de stat iar acest lucru ar trebuii respectat si as dori sa nu-i mai numiti pe acesti crestini "sectari".
Este nedrept daca nu moral macar dupa legea romaneasca.
Atunci cand va "aud pronuntand" cuvantul sectari, secta, vad in voi foarte multa revolta si dispret fata de acesti oameni, ganditi-va ca Domnul Isus Cristos nu ar fi jignit niciodata pe nimeni, mai ales cand acesti "sectari" se dovedesc mult mai de treaba si saritori in a te ajuta decat majoritatea ortodoxa.