Va multumesc
Mii de multumiri pt ca imi santeti aproape,aveam nevoie sa vad cum gandesc alti oameni despre asta,nu stiu practic incotro sa o iau,dar ma ajuta sa vad ca cineva vrea sa ma ajute ,cu un sfat,cu o vorba buna,o mana pe umar e tot ce imi trebuie acum. Am ales sa-mi deschid sufletul pe acest site,pt ca simteam ca-mi explodeaza,pt ca am stiut ca numai niste persoane cu frica lui dumnezeu imi pot da o povata si un sfat bun .am citit o carte scrisa de preotul arsenie boca-despre durerile oamenilor.in aceasta carte scrie ca dumnezeu ne da incercari grele pt ca ne iubeste,asa ca si pe mine ma iubeste dumnezeu ,nu?sa stiti ca asta nu e prima incercare pe care mi-o da dumnezeu.cand fetita mea cea mare era in clasa 1,mi-a sarit in fata masinii.eram cu ea de mana.a stat 5 zile in coma,au urmat doua operatii la picior si multe spitalizari la bucuresti.tot cu ajutorul lui dumnezeu mi-am revenit si atunci.sa vezi cu ochii tai cum iti loveste masina copilul,nu e usor.viata m-a incercat de multe ori,cred ca de aia si sistemul meu nervos e subred.va multumesc .
|