Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha
Depinde de ce plangi. Daca iti plangi de mila, nu e de la Dumnezeu. Cand iti plagi pacatele, atunci lacrimile sunt de la Dumnezeu.
Dar, bunule crestin, oare tu nu ai gresit niciodata fata de cineva?!? Cum ti s-ar parea sa fii iertat, dar sa ti se tina minte toate cate ai facut? Cum ti-ar cadea sa ti se aduc aminte de o greseala iar si iar, desi ti-ai cerut iertare si regreti fapta? Toti suntem supusi greselii si toti trebuie sa iertam cu adevarat si pe deplin.Si pe tine trebuie sa te ierti, pentu ca nu poti ierta, si incriminezi la nesfarsit o persoana, care ti-a gresit.
|
draga mea,ori esti f tanara,ori nu stii despre ce e vb si nu esti bine informata despre suferinta mea.nu am spus niciodata ca sotul meu regreta ca m-a inselat,nu a spus nimeni ca mi-a cerut scuze ,cred ca nici nu ii da prin gand.nu imi plang de mila ci plang pt ca am o depresie din cauza situatia.tocmai ca nu eu sant cea care aduce aminte de greseala lui,el vb mereu in casa cu copii mei de fata despre baietelul facut cu cealalta femeie.oricum se pare ca nu intelegi durerea prin care trece familia mea.eu nu judec pe nimeni doar vreau sa imi treaca rana din suflet.copii mei au dreptul la liniste .fata mea cea mare fiind in clasa a 8 a are nevoie de liniste sa invete pt tezele nationale ,nu trebuie sa treaca prin asa ceva .s-au maturizat mult prea devreme.e multa suferinta pt niste suflete nevinovate. DOAMNE AJUTA.