View Single Post
Vechi 14.05.2009, 00:54:20
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de emanuel2007 Vezi mesajul
" Mai stii ceva? La femeie cand are ganduri se produce un fel de scurgere, din cauza excitatiei, se produce un lichid vaginal care se poate nmi si el scurgere, desi nu e in general prea abundent. Poate la asta s-o fi referit?? Dar nu cred eu ca stia asa bine chestiile astea femeiesti, fiind calugar. "

iata ca te apropiide adevar : asa este : s-a referit si la acele scurgeri necantitative care vin si la femei si la barbati de la gandurile de desfranare ; insa cert este si asta : si in timpul somnului la barbat , dar si la ciclu la femeie , are loc si o scurgere de samanta ; in timpul ciclului se elibereaza si samanta , nu numai sange ... ori si asta e pacat ... ca daca nu ar fi , nu ar fi femeia orpita de la impartasanie , ci doar barbatul ...
Hai, ca ne invartim i,n cerc..Sa nu mai zici insa nicodata ca tu numai citezi si nu interpretezi, ca eu nu te mai pot crede.
Si esti in pericol si de mandrie, pt ca nu am vazut pe nimeni inca sa te aprobe in interpretarea ta pe aici. Nici Traditie1 nu e de acord cu teoria asta.

Noapte buna si vise frumoase! Doamne ajuta!