In cartea Apocalipsa 13. Sfarsitul libertatii umane, inginerul Mircea Vlad explica aceasta tehnologie de decodificare a datelor in procesul scanarii. Aceasta tehnologie chiar foloseste un sistem bazat pe 666. La produsele existente pe piata, deja se stie ca exista trei perechi de bare usor prelungite care, dupa decodificare, dau 666. Pe baza aceleiasi tehnologii functioneaza si documentele electronice. Pentru calculator, omul are acelasi statut ca si aspirina sau perechea de sosete etc. Se identifica si el cu un numar al carui semn este 666. Numai ca in Apocalipsa se spune sa nu primim acest numar.
Daca ne hotaram sa facem dupa capul nostru si sa sfidam cele scrise in Biblie, nu putem sustine ca facem voia lui Dumnezeu!
Prima data cand am vazut-o la televizor pe Ecaterina Fermo am respins-o. E adevarat ca aparuse la OTV, care ii privea pe invitati cam ,,de sus''. A facut chiar cateva gafe. Dupa aceea, am vazut-o in alta emisiune la un alt post de televiziune, unde a venit ,,cu tema facuta'', creandu-mi o impresia ca este bine intentionata si documentata. E adevat ca nu se poate compara in toate privintele cu un parinte-duhovnic cu experienta, dar acest in privinta cipurilor s-a documentat.
|