mic curs de sexologie aplicata
Sa va spun eu diferenta dointre barbati si femei, dca n-ati invatat-o la scoala. :-)
La barbati cand curge sperma cand sunt treji, de obicei au orgasm. Orgasmul la barbati este sinonim cu scurgerea spermei.
Noaptea, cica nu simt insa nimic, sau cel putin nu intotdeauna sau nu-si aduc aminte. Iar scurgerea nu se produce odata pe luna, ciclic, ci este legata uneori de ganduri erotice, de vise erotice. Se pare ca nu intotdeauna, dar exista acest dubiu, ca intr-un fel si-au provocat-o ei, si de aia unii calugari desptimiti nu mai au scurgeri, ca nu mai au patima asta.
La femei, draga Emanuel, poate nu ti-am spus acest secret data trecuta, te asigur ca altfel se produce orgasmul, nu prin scuregea de sange la ciclu, si nici macar prin ovulatie...Aceste procese sunt total lipsite de oricefel se placere, ba chiar sunt dureroase, in general, si neplacute. In plus se petrec ciclic, fara nici o influenta din afara. A, ba nu: daca ai emotii mari, stress, ti se mai poate deregla ciclul, sa-ti vina menstruatia in alt moment decat te astepti, dar e nesemnificativ.
Dar daca chiar ar fi asa, inseamna ca atunci eu cand ma duc la spovedanie sa zicem odata la doua luni, trebuie sa spun: 'parinte, am avut doua menstruatii de data trecuta de cand m-am spovedit. Ma caiesc si incerc sa nu mai fac!' Asa sa fie? :-)
Nici macar scurgerile in somn, chiar insotite de orgasm, nu-s considerate pacat de moarte, ci eventual un mic pacat, in cazul in care au fost din cauza ca te-ai uitat a un flm erotic in seara dinainte sau te-ai gandit intr-un anume fel la o fata.
Si unei fete i se poate intampla asta (sa aiba ganduri erotice sau sa o intereseze prea mult anumite scene), dar ea nu are atunci nici o ovulatie sau menstruatie.
|