View Single Post
Vechi 13.05.2009, 23:20:04
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
E vorba de Maica Ecaterina - Monica Fermo.
Poate nu intelegi cum e sa devii credincios din cel mai mare pacatos, Jenica, pentru a o intelege pe Maica Ecaterina. Cuvantul ei are forta, de aceea ti se pare ca nu aduce pace, dar mesajul ei este clar. Doar cine a fost curat de la inceput si a avut credinta din familie - ferice de acestia, eu nu sunt una dintre ei - nu duce o lupta atat de vijelioasa si prefera linistea si pacea -ferice de ei! Este totusi o lupta indarjita pe care o duc, si ar trebui sa o respectam.
Bun acel buton "Ignore"; se poate aplica si latopicuri, caci intr-adevarla un moment dat devine prea mult, mai ales ca s-au impartit apele si aici pe forum.
Jenica, tonul peiorativ l-ai imprumutat, dar nu ti se potriveste.
Cred ca cel mai greu de inteles este cum sa devii de la credincios - schismatic si ajungi sa bati cuie in talpa Bisericii pentru ca ai impresia ca lupti pentru o cauza despre care de fapt habar nu ai nimic pana la urma, decat o compilatie de materiale culese pe Internet si insailate cu idei bizare.

Cuvantul ei da, are forta pentru ca are gura mare, continutul bate spre zero.

Am fost la o conferinta a dumneai si cate ineptii mi-a fost dat sa aud nu mai povestesc.

Ca sa nu mai zic ca bataie cu pumnul in piept despre "ce megaconvertire am avut" deja miroase a confesiuni din alea care se fac prin cercurile protestestante gen "ce pacatos eram dar acum sunt mantuit".
Reply With Quote