View Single Post
Vechi 12.05.2009, 19:35:18
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de emanuel2007 Vezi mesajul
" 6) Stand in Occident ca ortodoxa de atata vreme am avut prilejul sa ma intalnesc cu multi ortodocsi convertiti de la alta confesiune la ortodoxie. Mai ales ca am fost in parohii mixte, care foloseau limba tarii in care se aflau. Pot spune ca multi dintre ei nu ar fi ajuns ortodocsi daca nu ar fi exista dialoguri si intalniri ecumenice. Nu am cunoscut mai pe nimeni care sa se fi convertit citind textele dure impotriva altor confesiuni, fie ele si de la sfintii parinti noi si vechi. Or fi existand, nu zic ! Dar cred ca sunt rari. "

in schimb acesti " convertiti " au o " ortodoxie " bomba care va distruge ortodoxia reala din toata lumea ortodoxa ... acesti " convertiti " , falsi ortodocsi , raspndesc ecumenismul cu toate ereziile lui , si mai mult rau fac ortodoxiei decat bine ... mai bine era pentru ei sa fi ramasa in ereziile lor la ei acasa decat sa vina acuma si sa distruga ortodoxia adevarata ...
Te rog sa nu jignesti mai ales fara sa cunosti. Cati ortodocsi convertiti ai intalnit tu?

Eu nu mai citesc toate mesajele tale. Daca altii au rabdare.. Improsti cu noroi in fiecare.
Imi pare rau, esti un exemplu graitor pentru ce ziceam la puntul 1. Nu stiu cum e trairea ta in rest si as dori sa o cred buna, dar la vorbe esti dur si faci rau.

Sotul meu este ortodox trecut la ortodoxie de 20 de ani si este un om foarte credincios. Eu stau in occident. Dupa tine sunt casatorita cu un diavol si traiesc printre indraciti. Ai tot dreptul sa crezi asta dar ai putea sa te abtii sa o spui aici in public.

Caesar, tie am sa-ti mai raspund odata ca parca ma intrebasesi ceva.

Admin, nu veri sa inchizi acest thread, te rog? Nu mai este o adevarata discutie aici.. intrebarea de la inceput vad ca s-a lamurit pt cine a pus-o.
Reply With Quote