apropo , de teologii vostri inovatori de " ortodoxie " ...
recent am vazut un popa " ortodox " in curtea unei biserici si .......................................... fuma , discutand cu unu pe acolo ... saracu , da-le Doamne minte ... ce sa astepti de la astfel de " fenomene " ? ce teologie ? teologia tigarii poate ? ala vede tigara poate tot ca pe un pogoramant ortodox ! cine stie ??? saracu ' ...
eu nu zic ; popa ala saracu , are har si preotie valida fiind ortodox , dar ma intreb : ce o fi in mintea lui ? sa se arate la lume asa in curtea bisericii ca fuma pe fata ziua amiaza mare dupa slujba , dupa ce s-a impartasit !!! ce teologie sa mai astepti de la de astia ? daca avea patima togarii , macar sa fumeze pe ascuns acasa , da ala se si arata la lume ce facea , de parca nu era nimic ... de la oameni de genu asta e de asteptat sa inventeze " ortodoxii " care le-au visat noaptea ... ala e exact acelasi popa pe care l-am vazut asta iarna ca isi spala masina cu aghiasma mare ... saracu' ... ce sa mai zici ? daca ala dadea aghiasma mare la spalat masina de murdarie , apoi ce sa mai zici ? si aghiasma mare e jumate din impartasanie !
deci nu veniti la mine cu " fenomene " de astea teologice ca nu ma impresionati cu nimic ... veniti cu citate de la sfinti ...
|