Citat:
În prealabil postat de ionpat
Homosexualitatea este anormala??? Nu cred ca se pune problema asa, atat timp cat este la moda sa fii homosexual sau macar bisexual. Nu cred ca ar trebui sa luptam contra ei, ci sa ne concentram eforturile catre alte cauze. O singura precizare vreau sa mai fac: ar trebui sa ii apreciati mai mult, mai ales ca majoritatea sunt foarte ingrijiti, cu un ten impecabil( mai ales ca este obligatoriu in ziua de azi sa fii macar metrosexual), sensibili si manierati, ceea ce nu am vazut la foarte multi heterosexuali. Doamne ajuta!
|
Aoleu! De cand este normal ceea ce este la moda??? "...macar bisexual"?? Pai ori pe cal ori in caruta ! Cu 6 neveste respectiv soti daca se poate, daca nu, macar cu 4 ca altfel nu esti la moda?
Vai de mine....de ce ne agitam atata sa fim in pas cu ultima moda promovata in stiu eu ce revista lucioasa cand Sfintii Parinti ne-au lasat mii de carti, nu doar cu teorie ci si cu exemple, fapte, trairi CONCRETE dupa care sa ne traim viata...acestia ne-au aratat inca de la inceputuri cum "sa fim la moda", ba mai mult, ne-au aratat ca "se poarta" viata vesnica si cat traim aici, trebuie sa ne ingrijim sufleteste ca sa avem parte de ea...