Subiect: Despre deja-vu
View Single Post
Vechi 10.05.2009, 15:40:45
JaffaStar JaffaStar is offline
Banned

Data înregistrării: 07.05.2009
Implicit Pai da

Eu nu inteleg de ce fenomenele sau intamplarile necunoscute le punem imediat pe seama diavolului ... Asta e Inchizitie ... asa se facea si atunci ... si am pierdut vreo 400 de ani de evolutie ...
Bineinteles ca aceasta senzatie apare de undeva , dar de unde ? Exista oare posibilitatea ca spiritul sa poata calatorii in afara corpului ? Ce se intampla cu noi atunci cand dormim ?
Si ce telepatia este tot munca diavolului ? Pai atunci toti gemenii ar trebui arsi pe rug , ca doar toti au o forta telepatica mult mai mare ca noi ceilalti ...
Astea nu sunt nici minuni nici altfelde lucruri miraculoase ... Sunt doar fenomene fizice si psihice pe care inca nu le intelegem ... inca ...
Ce ,ce-i care au capacitati telekinetice ce-s demoni ? Sau ce-i care pot vindeca , "healari" ... sincer eu cred ca toti avem capacitati extraordinare ,ca doar se stie ca doar 5% din creier ne folosim , doar ca nu ni se da voie sa ne putem folosi de aceste capacitati ...
Credca chiar ISUS a zis o data "Daca ati avea atata credinta cat un graunte de mustar ati puteamisca muntii din loc" ... oare ce-O fi vrut saspuna prin asta ?
Reply With Quote