View Single Post
Vechi 10.05.2009, 01:18:05
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Anna, in ceea ce priveste problema pe care o pui tu, de ce sexul nu este legat de dragoste la unii (la barbati, dar sunt fi femei asa, gandeste-te la prostituate sau la nimfomane), este pur si simplu o consecinta a caderii cred.
Hai sa zicem ca asta se intampla mai des la barbati. Ca energia lor sexuala este mai prezenta in tot ce fac. Mie personal nu mi se pare un lucru asa de rau, daca ei invata sa si-o redirectioneze spre sotie si spre celelalte activitati (ca energia sexuala poate fi si redictionata, cred ca nu numai la calugari). Este o dovada a virilitatii lor ca au aceste ispite de a privi alte femei, nu neaparat a pacatoseniei si a lipsei de fidelitate.

Poate mi-e mie usor sa gandesc asa pentru ca nu m-am lovit asa direct de problema asta..

Femeile hai sa le zicem tipice au alte ispite legate de feminitatea lor. Nu stiu, poate tendinta de a vorbi mult si de nimicuri, de a se afunda in nimicurile zilnice, de a se certa pentru nimicuri (ce zicea AlinB mai sus). De ce vin astea din feminitate? Pentru ca feminitatea oglindeste modul 'a fi,' si calitatea ei este dragostea pentru ce este, ingrijirea lui, pana in detaliu.

Ce vreau eu sa zic este ca exista si virilitate si feminitate deviata, nu numai in aspectul sexual al problemei. Important e sa ne dam seama si sa incercam sa ne redirectionam aceste energii care ne vin din apartenenta sexuala spre modul cum a vrut Dumnezeu sa fie cand le-a creat.
Reply With Quote