View Single Post
Vechi 09.05.2009, 23:52:56
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
AlinB, eu nu inteleg exact ce vrei sa spui (ma refer si la celelalte mesaje de pe topicul acesta). De fapt sunt chiar pe dinafara.
Sunt de acord cu Anna, Coralina, Andrei25 (parerea lui despre femei ma emotioneaza! bravo mamei lui!). Cred ca barbatul este guvernat de instincte si orgoliu (cel putin, majoritatea barbatilor pe care ii cunosc sunt f orgoliosi!), iar femeia de iubire si sacrificiu!
Crezi gresit.
Comparatiile tale se bazeaza pe o cazuistica personala si extrem de subiectiva.
N-ai vrea sa auzi care sunt parerile unor barbati despre femei..
Si nu pentru ca ar fi rautaciosi. Pur si simplu doar atat au ajuns sa cunoasca. Si pe unde este desigur si vina lor pentru asta.
Si reciproca e valabila.

Citat:
Sentimentele sunt reper subiectiv, spui. Dar daca el spune "nu te mai iubesc", relatia este inca una curata?? Adica Taina casatoriei mentine iubirea curata desi el este stapanit de patimi sau nu o iubeste sau o dispretuieste..etc..
Atat timp cat unul din ei nu-l inseala pe celalat, este curata, chiar daca sunt probleme - ele se pot rezolva.
Dar de obicei o data cu lipsa de iubire, daca nu este remediata, vin si alte lucruri, minciuna, inselarea, etc.

Citat:
Si ce constrangere biologica sa creeze? Eu inca sper ca nu suntem chiar asa de animale si avem libertatea de a alege sa stapanim impulsurile. Eu zic ca este chiar usor.. dar sunt femeie, nu stiu..
Depinde de gradul de impatimire. Valabil si pentru barbati, si pentru femei.
Sunt si femei care nu se pot stapani..

[quot] Si spun si eu ca Andrei ca femeile iubesc mai mult. Doar cate prietene am avut care mi-au plans in brate!! Multe! Sau cate femei cunoscut care au indurat mojicii, jigniri si umilinte. [/quote]

Ti-am spus, experienta este subiectiva. Sunt cateva miliarde de femei si cateva miliarde de barbati. Cati/cate ai cunoscut tu pentru a spune pe baza acestor experiente: barbatii (toti sau majoritatea) sunt "asa", iar femeile (toate sau majoritatea) sunt "asa".

Citat:
Dar inca nu am vazut barbatul care sa planga sau care sa indure tacut umilinte.
Pai ai si tu un sistem de apreciere..
Prin fire, o femeie se preteaza mult mai usor la asa ceva. Un barbat nu.

Si eu ti-as putea spune ca nu prea am auzit de barbati care sa se certe in biserica de la o strana.
Dar femei, destule..
Reply With Quote