Citat:
În prealabil postat de bmd
Wauuuuuuuu cita logica! M-ai pus pe spate! Sigur ca ma indreptatesc cu fiecare mesaj pe care-l scriu pe forumul asta (aproape) asa cum o face fiecare de altfel! Daca nu ne-am da fiecare mustarul ci doar am citii ce scrie ar fi OK, dar noi ne spunem parea (unii cea propie, altii sint "teleghidati" dar fiecare in felul lui e convins ca parerea lui ese mai buna, altfel n-ar scri-o! Acum la sfirsit Dumnezeu alege daca parerea unuia sau altuia a fost cea buna si daca ce a spus el a fost de folos sau nu! De aceea ar trebuii daca tot nu tacem sa fin 100% convinsi de ce spunem si de consecinte. Tu de ex. prin faptul ca mi-ai scris doua mesaje unul dupa altul nu faci decit o "vinatoare" dupa o biata vrabie! Se pare ca mindria ta a fost foarte lezata de cuvintele mele. Asta am si dorit...poate te uiti (nu doar spui) altfel la tine!
Da, rup lantul!!!
Sti dupa ce cunosti un "sfint"? Dupa acest iertati care nu vine din suflet ci este doar o masca!
Nici macar comic nu esti; ai scris acest mesaj pentru ca ti-am lezat muntele de mindrie!
Nu a condamna este una, a lua apararea este alta, a te face ca ploua este una, a lua atitudine este altceva samd.
Tu care "stravezi" asa de bine poate mai citesti mesajele lui AlinB si poate reusesti sa intelegi, sincer ma indoiesc (omul intelege doar ce doreste)
|
Frate, te rog iarta-ma.
As vrea acum sa faci un exercitiu de imaginatie: incearca sa citesti ce mi-ai scris tu mie ca fiind mesaje de la mine catre tine (ca si cum ti s-ar adresa tie).
Ia vezi, se potrivesc?
Si daca se potrivesc, tu ce faci, te cauti pe tine in mine? Si daca da, de ce te porti cu ura?
Iti dau dreptate. Sunt plin de mandrie si de slava desarta, scriu pe forum pentru ca sa imi vad mesajele citite, stau si pandesc poate o mai scrie cineva si, in general, sunt nesmerit.
Totul este fatarnicie, iata, recunosc.
Dar un singur lucru nu recunosc: acel iertati de la final. Ala era singurul lucru sincer si cu cap pe care l-am scris in mesaj. Era singurul care facea apel la ceva crestinesc, poate singurul care chiar venea din suflet si nu din minte. Aici m-ai ranit. Sincer.
Iertati.