View Single Post
Vechi 06.05.2009, 22:50:16
bmd
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Lavrentiu Vezi mesajul
Draga frate,

Daca, de exemplu, IPS Teodosie ar face pocainta, si-ar recunoaste greseala, s-ar retrage la manastire si s-ar sfinti, oare nu ar fi acelasi om pe care il atacam acum? Oare cine ar trebui sa-si plece capul atunci? Oare nu noi, care ne grabim sa aruncam cu piatra?

In cele din urma, te rog, nu jigni, chiar daca ti-e scarba de mine (ai si de ce, cui nu i-ar fi).
Laurentiu daca IPS o sa se indrepte o sa-mi plec capul si am sa recunosc in scris, verbal si cum vreit tu sau altcineva ca m-am pripit. DE fapt n-ar fi prima data cind patesc asa ceva cu un IPS (iar cei care ma cunosc stiu ca nu-s vorbe in vint; a spune da la da, este o cerinta)
Mie nu mi-e scirba de tine (ca vorba ta de ce mi-ar fi ca nu te cunosc) ci de atitudinea asta de "aparator al Dumnezeirii" care nu iti este doar tie specifica si eu o vad mai mult decit ridicola.
Eu te rog sa uiti imediat toate cuvintele mele daca le consideri fara folos asa cum fac eu cu toate cuvintele pe care le consider doar vorbarie si sa nu ma dusmanesti cum nu te dusmanesc nici eu.
chiar daca ti-e scarba de mine (ai si de ce, cui nu i-ar fi). Asta-i atitudinea corecta si ma bucur ca ai revenit la ea, daca vei incerca sa o ai intotdeauna la tine o sa intelegi ca nu te poti pune "de partea lui Dumnezeu"