Citat:
În prealabil postat de patinina34
Pai exista contul personal, nu?
De ce trebuie duplicat?
|
Din acelasi motiv pentru care trebuie duplicate mentiunile despre numele de utilizator, Locatia, data inregistrarii si numarul de mesaje, care apar deja la fiecare postare a unui user. Acelea de ce trebuie sa fie duplicate?
Citat:
Nu vad sensul acestui topic
|
Altii 35 (72.9% din respondenti) nu sunt deacord cu tine
Citat:
Trebuie sa fii constient d eun lucru: cien nu vrea sa spuna, nu va spune, indifirent ce topic ai propune tu.
|
Imi este greu sa iti inteleg mesajul scris in ,,graba".
Mare noutate! Logic, cine nu vrea sa spuna, nu va spune. Si cine va vrea va spune. Iar masura poate sa fie obligatorie. Asa ca vor spune.....
Citat:
Admin a facut maximum posibil pentru asa ceva, foarte bine gandit acest forum, insa nu toti care intra aici vor declara aparteneta religioasa, de asta topicul tau nu face sens pentru mine, est eun mod complicat de a gandi...
|
CE?!
Ce a facut tot posibil admin? Ce vrei sa spui?
Cum adica topicul ,,nu face sens" pentru tine? Offff.
,,Mod complicat de a gandi"? Lasa ca mai sunt si oameni inteligenti pe aici.....O fi greu sa pui in functiune neuronii, nu? Foarte complicat.
Sa inteleg ca Adrian (Admin) a luat deja o hotarare, iar eu imi racesc gura degeaba pe aici. Pai zi asa!
Pacat, era o propunere sustinuta de majoritatea utilizatorilor activi si era chiar practica, evita confuziile si creea transparenta. Asta e!