Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha
Ai scris ceva urât, altfel nu-ti cereai scuze. Ai facut un lucru bun; nu e cazul acum sa retractezi o fapta buna!
Ti-am dat si pasajul lui ory la care faceam referinta, de aceea nu e nimic de retractat, mai ales ca si-a dat si ea seama ca e penibilŽce a scris. Acesta este rolul citatelor cateodata.
|
Anca,tin sa te anunt ca "nu mi-am dat seama ca este penibil ceea ce am scris",penibila este interpretarea ta indaratnica si fara cale de intelegere,si tot atat de penibila obsesia ta pentru situatia exprimata de mine,ca sa nu mai vorbim de dezgustatoarea ta replica "in moldoveneste",care,chiar daca negi mereu,este de prost gust si chiar a tinut de un mahalagism specific.Orice om cu scaun la cap a remarcat aceasta,numai tu nu,si stii de ce,fiindca nu vezi dincolo de ea,te identifici cu aceasta...
Eu,nu mai sunt suparata,dar iti spun sincer,nu ma deranjeaza opiniile in sine,cat ma deranjeaza deraderea si scarba omeneasca cu care acestea sunt impartasite,uneori.
Eu nu-mi retrag acea postare,nici pe departe,este realista,face parte din mine...ca si ale tale,de altfel.