View Single Post
Vechi 04.05.2009, 21:59:05
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Eu nu vad cu ce am putut jigni eu sau Mirela pe cei care nu vor decit sa exagereze in intelegerea lor despre abstinenta...este treaba lor... eu unul asta am auzit direct de la femei echilibrate, care mergeau si la biserica, erau insarcinate si doreau foarte mult si intimitate, probabil din reactii hormonale, care tot din Creatie vin...deci unde sunt acele reguli crestine de care vorbesti?...in afara de cele pe care le stim ca se pot avea relatii intime: Marti, Joi, si Simbata dimineata parca intre 6-12 am, nu?...cind nu este post

Eu doar am mentionat ca aceste exagerari in a face ca la carte duc foarte des la despartiri. Sa ne ridicam privirea din carti pentru o clipa si sa ne uitam in jur. Blocuri PLINE de femei si barbati despartiti, iar dintre femei, cele norocoase au si cite un plod dupa ele...in rest singuratate si izolare.

Deci Anca daca faci referire la regulile inventate de extremisti/fundamentalisti si habotnici, nu cred ca este potrivit sa le amintim, ca doar acesta este un forum de oameni echilibrati intre lume si credinta, nu de monahii.
Reply With Quote